Vox Pop Gota Show Horoskopi Emisione Kuriozitete Lajme

Renato Doko : UFO në Shqipëri?! - GOTA SHOW

A egzistojne ufot. A kane pasur kontakt me token Shqiptare. Renato dhe Idete e tij konspirative gjeniale.Item 4