Vox Pop Gota Show Horoskopi Emisione Kuriozitete Lajme

Erjoni : Çfarë po ndodh me protestat në Amerike - GOTA SHOW

Erioni dhe Silveri komentojne dhe analizojne protestat qe po ndodhin ne SHBA ne Gota ShowItem 4